Uudet ja käytetyt aseet – palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa

Tällä sivulla voit tutustua meillä tällä hetkellä myynnissä oleviin uusiin ja käytettyihin aseisiin. Myymme metsästysaseita ja muita aseita asiakkaille, jotka tulevat pääkaupunkiseudulta tai kauempaakin Suomesta. Asiakaskuntamme arvostaa vahvaa asealan tuntemustamme ja korkealaatuisia aseitamme. Tutustu tuotteisiimme ja palveluhinnastoomme, ja kysy tarvittaessa lisää asesepiltämme!

Ota yhteyttä

Aseiden ostaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. 

Vahvaan tunnistautumiseen

Vastuullista asealan palvelua

Olemme vastuullinen asealan asiantuntija, joka noudattaa toiminnassaan tarkasti lainsäädäntöä. Tarkistamme kaikilta asiakkailtamme ampuma-aseen hallussapitoon oikeuttavan luvan.

 

Aseluvan myöntää poliisi, ja sen edellytyksenä on muun muassa hyväksyttävä käyttötarkoitus aseen hallussapidolle.

 

Tällaisia käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi metsästyslainsäädännön mukaan sallittu eläinten ampuminen, ampumaurheilu ja -harrastus sekä työ, jossa ase on välttämätön.

Lue lisää poliisin sivuilta
soittokuvake

Näin asioit kanssamme

Voit asioida kanssamme helposti niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Parhaiten tavoitat meidät soittamalla tiistaista torstaihin kello 13.30–17.30. Toimipisteemme sijaitsee Riihimäellä. Sovithan ennakkoon, jos haluat tulla asioimaan paikan päälle.

 

Aseiden myynti on mahdollista myös etämyyntinä. Etämyynnissä varmistamme aseen ostajan taustat samalla tavoin kuin muissakin asioinnissa ja edellytämme laskun maksamista kokonaisuudessaan ennen aseen toimitusta.

Pyydä lisätietoja

Myytävät tuotteet

Myymme sekä uusia että käytettyjä ja kunnostettua aseita. Valikoimiimme kuuluvat:

  • uudet aseet

  • käytetyt kiväärit

  • käytetyt haulikot

  • muut aseet.

Kysy lisää!